Het zal u niet ontgaan zijn, marktontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op, en daarmee verandert het werk ook. Daarom is het belangrijk dat uw bedrijf en team altijd up-to-date zijn. Zodat u niet ingehaald wordt door alle vooruitgang en altijd relevant blijft. Maar hoe dit aan te pakken? Het is al zo druk, u heeft juist meer handen en mensen nodig. Bovendien hebben uw medewerkers niet voor niets voor werken met hun handen gekozen, moeten ze nu toch weer de schoolbanken in? Waar haalt u het geld vandaan? En wat als u investeert en uw werknemers gaan weg?

Wij denken graag met u mee. Financieel en praktisch. Via een subsidieregeling van de Nederlandse overheid (Nederland Leert Door) is er voor werkenden in de Agro-, Groen- en Koudetechniek een bijdrage van € 4,9 miljoen beschikbaar. Pragmatische leermogelijkheden van begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s. Het gaat om een breed pakket van cursussen op het terrein van machine-ontwerp, productie, service, onderhoud, in- en verkoop, marketing en administratie. Deze worden tot 80% vergoed, waarbij tot zelfs 3 keer per medewerker gebruik kan worden gemaakt van deze regeling.

Fedecom, NVKL en FNV hebben het met dit gezamenlijke subsidieproject makkelijk, betaalbaar én mogelijk gemaakt om uw bedrijf, teams en medewerkers te ontwikkelen. Denk aan advies, updaten van kennis en begeleiding van werk naar werk. Daar kan het hele bedrijf gebruik van maken.

Stel nu uw toekomst zeker door te investeren in de groei van uw bedrijf. Feit is dat machines sneller leren dan mensen. Maar uw mensen zijn nog steeds degenen die ze moeten maken, ook als ze er mee stoppen. Zorg dat ze meer weten dan ze nu kunnen. Download altijd de nieuwste groeikansen voor uw bedrijf.

Het volledige cursusaanbod is binnenkort online beschikbaar. Plaatsen zijn echter beperkt en gebaseerd op wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus zorg dat u het niet mist! Wilt u op de hoogte gehouden worden, vul dan onderstaand formulier in.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.