Aanstaande woensdag 10 en donderdag 11 maart tussen 13 en 20 uur is het zover: dan gaat AgroTechniek Holland, de beurs die bekend is uit Biddinghuizen, digitaal. Een nieuw, breed, online platform waar alle bekende leveranciers van machines en techniek hun afnemers, boeren, loonwerkers en iedereen die werkzaam is in de agrosector ontmoeten. Bezoekers zien er een beursplattegrond met compleet ingerichte stands met 1.280 trekkers en machines van meer dan 340 merken en kunnen live chatten met deelnemers. Maar ook trekkers, machines en producten zoeken met een handige zoekmachine en presentaties bijwonen van bijvoorbeeld CUMELA, TIM of Fedecom. Verder ontbreken evergreens van eerdere AgroTechniek Holland beursedities niet, zoals het Zo Goed Als Nieuw paviljoen (ZGAN) met 190 occasions, het TrekkerParcours en het stemmen op de meest opvallende van de ruim 120 innovaties die innovatieprijs Bronzen Sikkel Publiek moet winnen.
Na 10 en 11 maart is het platform ATH Digitaal 24/7 toegankelijk voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen uit de agrosector en van het laatste nieuws over nieuwe en jong gebruikte machines.

Nieuwe digitale beurs naast bestaande beurzen
Willem Bierema, beursmanager Fedecom Fairs: “We zijn en blijven druk bezig om – ook in deze coronatijd – leveranciers van machines en techniek direct met boeren en loonwerkers in contact te brengen. Zo hebben we de tweejaarlijkse vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) die in september in Biddinghuizen zou plaatsvinden, verplaatst naar de zomer van 2022. Deze agrobeurs gaat dan gelijktijdig plaatsvinden met de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH) die we tweejaarlijks organiseren voor iedereen die werkzaam is in de groene, openbare ruimte. Ook AgroTechniek Assen is in voorbereiding, voor december in de Expohal in Assen. En nu lanceren we met ATH Digitaal Live een gloednieuw initiatief dat na twee dagen live op 10 en 11 maart 24/7 online in de lucht blijft.”

www.ATHDigitaal.nl
Met dit nieuwe initiatief brengt Fedecom een geheel nieuw opgezet, breed platform-portaal waar de beursbezoekers en andere geïnteresseerden altijd en overal kunnen kennismaken met het complete aanbod van nieuwe machines en technieken. Dat kan op elk gewenst moment en via elk gewenst kanaal: via een mobiel, laptop, pc of tablet. Bovendien is het platform interactief: bezoekers kunnen via de chat direct in contact komen met exposanten en andere bezoekers.

Fedecom Fairs B.V. is de beursorganisatie van Fedecom die zonder winstoogmerk de vakbeurzen AgroTechniek Holland, GroenTechniek Holland en AgroTechniek Assen organiseert, en nu dus ook ATH Digitaal Live.