Beurzen ATH en GTH groot succes

De gecombineerde beurzen Agro Techniek Holland (ATH) en Groen Techniek Holland (GTH) zijn door ruim 54.000 bezoekers bezocht. De prijswinnende innovaties van de Bronzen Sikkel en Gouden Klavertje Vier hebben veel aandacht op de beurs en in de vakpers gekregen. Daarmee zijn ATH en GTH een succesvol outdoor event geweest. Enquêtes onder bezoeker en exposanten onderstrepen deze conclusie.
Bezoekers, exposanten en Fedecom kijken met een tevreden gevoel terug op de vakbeurzen ATH en GTH die van 14 t/m 17 september plaatsvond in Biddinghuizen. Dat blijkt uit de enquêtes onder bezoekers en exposanten van de beurzen die gelijktijdig plaatsvonden. Bezoekers waarderen beide beurzen met een ruime 7,5 qua vormgeving, aankleding en invulling, waarbij de ATH door de bezoekers nog iets hoger is gewaardeerd. De meeste bezoekers komen om zich te oriënteren op de aanschaf van nieuwe machines en technieken en het ontmoeten van collega’s, leveranciers en dienstverleners.

Exposanten waarderen beurzen
Exposanten zijn zeer te spreken over de opzet en aankleding van de beurzen en waarderen deze ook met een ruime 7,5. De combinatie van ATH en GTH wordt door 80% van de exposanten als een prima opzet gezien, en de voorziening van gratis relatiekaarten als een uitstekende aanpak om bezoekers aan te trekken. De prijs/kwaliteits-verhouding wordt als goed gewaardeerd. Een derde van de exposanten heeft met nieuwe relaties contact gelegd en ruim de helft heeft een offerte uitgebracht of machines verkocht op de beurs.
Fedecom constateert dat na 2 beursloze jaren zowel bezoekers als exposanten er duidelijk aan toe waren om elkaar weer te ontmoeten. Het blijkt dat vakbeurzen tegemoet komen aan de behoefte om elkaar te spreken en op de hoogte te raken van de nieuwe technieken.