Bied jong talent een uitdagende commerciële stageplaats

Voldoende personeel werven voor onze branche is een continu proces. Tim grijpt elke gelegenheid aan om jonge mensen te motiveren en te enthousiasmeren voor een vak binnen de mobiele werktuigen. Dit geldt voor een technische opleiding tot monteur maar ook voor het vakgebied van After Sales (AS) en verkoop. Het gezicht van een onderneming. Het aanspreekpunt voor uw klanten. Sinds enige tijd zijn er voor deze disciplines passende opleidingen binnen het mbo. Bij meerdere opleiders. In héél Nederland.

Recentelijk zijn de opleidingen Adviseur Mobiliteitsbranche en Manager Mobiliteitsbranche opnieuw gemodelleerd zodat deze een meer algemeen karakter hebben gekregen. Beide opleidingen zijn nu inhoudelijk op maat gesneden voor mobiele werktuigen in landbouw, tuin & park, bouw en industrie.

Commerciële functies mobiele werktuigen
Voorheen werd deze opleiding voor de mobiliteitsbranche alleen geschikt geacht voor de autobranche. Bovengenoemde opleidingen passen nu naadloos aan bij commerciële functies binnen de mobiele werktuigen. De schaalvergroting van landbouwmechanisatiebedrijven creëert de behoefte aan commerciële functies. De ontvangst van klanten, het informeren, adviseren, verkopen, begeleiden en de aftersales vormen een aparte tak van sport binnen de branche.

Leerplaats mobiliteitsbranche aanmelden
Attendeer jonge mensen op deze mogelijkheid en vergroot de kansen op het werven van deskundig personeel voor uzelf en de branche. Creëer kansen voor jongeren op de werkvloer. Het aanbieden van een stage voor deze opleiding is iets wat u concreet kunt doen. Als leerbedrijf kunt u via Mijn SBB een stage/leerplaats aanbieden. Hieronder** ziet u waar de opleidingen worden aangeboden. Werk actief mee aan het werven van commercieel talent voor de toekomst.

** Adviseur Mobiliteitsbranche Niveau 3:      
Noorderpoort –                       Groningen      
Aventus –                                Apeldoorn      
ROC Midden Nederland –      Utrecht          
Techniek College –                 Rotterdam     
ROC Mondriaan –                   Den Haag       
Regio College –                      Zaandam
Manager Mobiliteitsbranche Niveau 4:
Noorderpoort –                       Groningen
Aventus –                                Apeldoorn
Summa College –                   Eindhoven
ROC Midden Nederland –      Utrecht
IVA – Business School-          Driebergen

Nog géén Tim-leerbedrijf?
Meld u aan als erkend leerbedrijf via de website van SBB. Hier ziet u hoe u in vier stappen een erkenning kunt aanvragen. Doen!