De dag van de werkplaatschef | Hét kennisevenement voor werkplaatschefs in de landbouwmechanisatie!

Donderdag 18 november | 13:30 – 20:00 I Aeres Tech I Zandlaan 29 EDE

Voor de vierde keer op een rij organiseert Aeres Tech de dag van de werkplaatschef! Tijdens deze dag vertellen verschillende sprekers hoe je jouw werkplaats beter en efficiënter kan managen. Daarnaast krijg je duidelijke praktijkvoorbeelden te zien om grip te krijgen op dagelijkse uitdagingen in de werkplaats. Deze dag is uitermate geschikt voor Werkplaatschefs en leidinggevenden in de sectoren: landbouwtechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek, industrie & intern transport. Wil je jouw werkplaats en team naar een hoger niveau brengen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Dag van de Werkplaatschef!

Programma
13:30 – 14:00 Inloop
14:00 – 14:30 Trends & ontwikkelingen
14:30 – 15:00 Feiten en Fabels over APK3 en Kentekenregistratie
15:00 – 15:15 Pauze
15:15 – 16:00 Workshop: Ontwikkelgesprekken met leidinggevenden en medewerkers
16:00 – 16:45 Workshop: Gouden huwelijk tussen commercie en service
16:45 – 17:00 Pauze
17:00 – 17:45 Workshop: De wandelende werkorder
17:45 – 18:15 Hoe krijg je je werkplaatsmanagement op orde?
18:15 – 18:30 Afsluiting
18:30 – 20:00 Netwerkborrel met walking diner

Dagvoorzitter | Leoni Goudkuil

Trends & ontwikkelingen | special guest

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de landbouwmechanisatie? Tijdens dit inspirerende verhaal kom je alles te weten over de nieuwste ontwikkelen die momenteel gaande zijn in branche. Gaan mechanisatiebedrijven in de toekomst zelf onderdelen printen met een 3D printer? Wordt de monteur programmeur? Hoe ziet de werkplaats er over 5 jaar uit? En rijden alle trekkers over 10 jaar op waterstof?

Feiten en Fabels over APK3 en Kentekenregistratie | Ron Houweling, trainer Aeres Tech

Elke trekker op de weg moet in 2025 een kentekenplaat hebben en alles wat harder kan dan 40 kilometer per uur een apk. Hoe werkt dit in de praktijk? Wat zijn de feiten en fabels rond dit onderwerp? Tijdens deze presentatie kom je alle ins in outs te weten hoe het werkelijk zit!

Workshop: Ontwikkelgesprekken met leidinggevenden en medewerkers | Raymond Sweers, Directeur ChainWorks

Als werkplaatschef wil je de prestatie van de organisatie en van medewerkers graag vooruit helpen. Je wilt dat mensen plezier in hun werk hebben, minder werkdruk ervaren, zich gehoord en betrokken voelen, zichtbaar met verbeteren bezig zijn en minder verspillen. De klanten zijn er ook nog eens beter bij af! Dat kun je niet alleen, maar hoe krijg je medewerkers in beweging, zodat zij hier zelf aan bijdragen? Daar krijg je handvatten voor tijdens de workshop Ontwikkelgesprekken met leidinggevenden en medewerkers. We geven jou een aanpak mee om de dagelijkse praktijk telkens te verbeteren en leren en ontwikkelen daar een onderdeel van te maken.

Workshop: Gouden huwelijk tussen commercie en service | Berry Scholtens, Trainer bij VMR commerciële groei

Ieder voorjaar is het in de landbouwmechanisatie hartstikke druk. In de werkplaats is dat natuurlijk ook te merken. Maar hoe zit dat in de herfst en winter periodes? Bij deze workshop krijgt u handige dagelijks toepasbare tips voor de continuïteit in de vulling van de werkplaats door de seizoenen heen. Kom erachter hoe je commercie daarbij kun inzetten!

Workshop: De wandelende werkorder | Hans Nieuwenhuis, accountmanager & trainer Aeres Tech

In deze workshop lopen we letterlijk door het werkplaatsproces heen. Tijdens deze wandeltocht krijgt u de versperringen van dit proces beter in beeld en krijgt u tips hoe u hier mee om kunt gaan. Tevens ontwikkelt u inzichten hoe u als werkplaats-chef niet gaat dolen maar in de leidinggevende rol blijft. In dit alles speelt de “wandelende werkorder”, of deze nou digitaal of analoog is, een prominente rol. Laat u verrassen!

Hoe krijg je je werkplaatsmanagement op orde? | Bever B.V.

De landbouwmechanisatie is volop in beweging en wordt steeds professioneler. Jouw klant verwacht optimale service in uw werkplaats, de juiste voorraad in uw magazijn en het beste advies bij machineaankoop of –vervanging, en dat alles voor een redelijke prijs. Hoe krijg je grip in de werkplaats en haal je meerwaarde uit jouw automatiseringssysteem? Tijdens dit inspirerende verhaal maak je kennis met de mogelijkheden van het werkplaatsmanagementsysteem en hoe je deze goed en efficiënt kan inzetten in jouw werkplaats.

Uitnodiging I Dag van de Werkplaatschef 18 november 2021

Klik hier om je aan te melden voor de dag van de Werkplaatschef!
Of ga naar: www.aerestech.nl/dagvandewerkplaatschef