De Landbouwbeurs Leeuwarden 7 t/m 9 december 2022

Van 7 tot en met 9 december 2022 staat dé grootste landbouwbeurs van Noord Nederland weer op de agenda. Drie dagen lang tonen honderden exposanten de nieuwste merken en producten binnen de agrarische sector in het WTC Expo te Leeuwarden.

Voor agrariërs is De Landbouwbeurs Leeuwarden dé vakbeurs om kennis en ideeën op te doen en elkaar te ontmoeten. Bezoekers moeten vol inspiratie en opgedane kennis huiswaarts keren. Dat is de inzet van beursmanager Sjoerd de Jong. ‘Boeren kampen met vele dillema’s; investeren in een nieuwe of tweedehandse machine, breid ik wel of niet uit, en hoe speel ik goed in op de nieuwe wetgevingen binnen de sector. Een bezoek aan de verschillende standhouders en activiteiten op de beurs biedt nieuwe inzichten waarmee de agrariërs vooruit kunnen.’

Vele merken vertegenwoordigd
Tijdens De Landbouwbeurs Leeuwarden 2022 is voor de liefhebber veel te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de grootste, nieuwste en sterkste trekkers. Vergelijk onder andere merken als John Deere, Massey Fergusson, Deutz-Fahr, Valtra, New Holland, Fendt, Claas en nog veel meer met elkaar. Ze presenteren zich allen van hun mooiste kant! Ook op het gebied van stalinrichting, fourage, melkwinning, opfoksystemen, bewaarsystemen, grondbewerking, verduurzaming en zakelijk is er veel te zien.

Bezoek
De beurs is geopend van woensdag 7 december van 10.00 – 18.00 uur en op donderdag de 8e en vrijdag de 9e van 13.00 – 22.00 uur. Houd voor meer informatie onze website en social media kanalen in de gaten.
https://delandbouwbeurs.nl/nieuws/detail/62/de-landbouwbeurs-leeuwarden-brengt-agrarische-sector-samen-in-december

https://delandbouwbeurs.nl/nieuws/detail/62/de-landbouwbeurs-leeuwarden-brengt-agrarische-sector-samen-in-december