Exposanten plekken Fedecom Fairs bijna uitverkocht

Met nog tien weken te gaan, beginnen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland hun definitieve vorm te krijgen, zoals die straks door tienduizenden boeren, loonwerkers, hoveniers en groenprofessionals bezocht wordt. Van 11 t/m 14 september wordt het terrein in Biddinghuizen weer omgetoverd tot de grootste vakbeurs van de BeNeLux in de buitenlucht.

Momenteel zijn bijna alle stands verhuurd aan exposanten in de agro en groensector. Qua deelnemersveld varieert het van de grote bekende merken, A merken tot en met kleinere niche merken en nieuwkomers. Hierdoor kunnen we beide bezoekersgroepen dus weer een zeer gevarieerd beursaanbod bieden. Dit wordt aangevuld door drie paviljoens waarin uiterst actuele thema’s aan bod komen; Mestproblematiek, Autonome AgroTechniek en Schone & Emissieloze GroenTechniek. Dossiers waar elke bezoeker in zijn dagelijkse werk mee te maken heeft. De promotiecampagne gaat al bijna weer grootschalig van start, zodat elke bezoeker van tevoren weet dat een bezoek aan ATH en GTH zeer de moeite waard is.

Wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen van ca. 50.000 professionals op het gebied van agro (zoals akkerbouwers, melkveehouders en loonwerkers) of groentechniek (werkzaam in de groen/grijze ruimte, zoals sportvelden, parken en bossen en hoveniers)? Er zijn nog enkele plekken over. Bel voor meer informatie: 038 – 422 3440.