Op woensdag 10 en donderdag 11 maart van 13 tot 20 uur

Fedecom lanceert een nieuw initiatief voor de agrosector: de virtuele beurs ATH Digitaal gaat op woensdag 10 en donderdag 11 maart van 13 tot 20 uur live. Een nieuw, breed, online platform waar de leveranciers van machines en techniek direct in contact komen met boeren en loonwerkers. Met een beursplattegrond met compleet ingerichte stands en live chats met deelnemers. Op dit digitale platform van de mechanisatie- en technologiesector kunnen boeren en loonwerkers met een handige zoekmachine alles wat hen boeit zoeken, zoals trekkers en machines op merk en product. Evergreens van eerdere ATH-beursedities, waaronder het Zo Goed Als Nieuw paviljoen (ZGAN), innovaties voor de verkiezing van de innovatieprijs Bronzen Sikkel en zelfs een TrekkerParcours ontbreken niet. Ook presentaties van bijvoorbeeld CUMELA, VA Keur, TIM en Fedecom zijn onderdeel op ATH Digitaal Live. Na 10 en 11 maart is het platform ATH Digitaal 24/7 online toegankelijk voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen en het laatste nieuws uit de agrosector.

Nieuwe digitale beurs: www.ATHDigitaal.nl

Met dit nieuwe initiatief brengt Fedecom een geheel nieuw opgezet, breed platform-portaal waar de beursbezoekers en andere geïnteresseerden altijd en overal kunnen kennismaken met het complete aanbod van nieuwe machines en technieken. Een unieke koppeling maakt het de bezoeker mogelijk machines van verschillende merken direct naast elkaar te zien en te vergelijken. Dat kan via elk gewenst kanaal: via je mobiel, laptop, pc of tablet. Bovendien is het platform interactief: bezoekers en exposanten kunnen in direct contact met elkaar komen via live chat of een directe agenda-afspraak. Op woensdag 10 maart om 13 uur wordt de digitale beurs geopend en vanaf dat moment is het platform woensdag 10 en donderdag 11 maart tussen 13 en 20 uur open. Daarna is ATH Digitaal Online voor bezoekers 24/7 toegankelijk met laatste nieuwtjes uit de agrosector en nieuwe en jong gebruikte machines. Toegang en navigatie door het platform zijn eenvoudig en gebruikersvriendelijk.

Nu al 150 merken
Willem Bierema, beursmanager Fedecom Fairs: “Sinds Fedecom in september wegens corona ATH 2020 helaas moest annuleren, werken we aan plannen om exposanten toch in contact te brengen met hun (potentiële) klanten. Eerder werd al aangekondigd dat de tweejaarlijkse vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) die in september jl. zou plaatsvinden, is verplaatst naar de zomer van 2022 en dan gelijktijdig gaat plaatsvinden met de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH). En nu dus met ATH Digitaal Live, een nieuw initiatief om leveranciers van machines en techniek direct met boeren en loonwerkers in contact te brengen en dat daarna 24/7 in de lucht blijft. We zijn heel blij dat al zo’n 150 merken intekenden na onze eerste aankondiging, dat ziet er veelbelovend uit!”

Voor en door de branche
Fedecom is de branchevereniging voor dealers, importeurs en fabrikanten in de landbouwtechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek en industrie & intern transport. De branche vertegenwoordigt 950 bedrijven met een bruto-omzet van ca. € 5,5 miljard en geeft werkgelegenheid aan ca. 16.500 mensen. Fedecom Fairs B.V. is de beursorganisatie van Fedecom die zonder winstoogmerk de vakbeurzen AgroTechniek Holland, GroenTechniek Holland en AgroTechniek Assen en nu dus ook ATH Digitaal Live organiseert. ATH is Nederlands grootste outdoor landbouwvakbeurs met zo’n 50.000 bezoekers.