Jaarvergadering Fedecom 7 februari 2023
Doe(n) wat kan!

Doe(n) wat kan!

Wilt u als ondernemer of betrokkene in de technische industrie en serviceverlening voor land- en tuinbouw, groenbeheer en bedrijfslogistiek weten hoe u als bedrijf vooruit kunt komen? Of ideeën krijgen hoe u om kunt gaan met verduurzaming, klimaatverandering, schaarste aan goede medewerkers of regelgeving voor ondernemers? Verandering is een feit; hoe kun je zelf aan de knoppen zitten om perspectief te houden?

Kom dan 7 februari 2023 naar de Jaarvergadering van Fedecom. Het belooft een leuke inspirerende dag te worden voor ondernemers en betrokkenen  in de mechanisatie. “Doe(n) wat kan!” staat die dag centraal. Met inspirerende sprekers zoals:

Ireen Wüst, multi Olympisch Kampioen en ambassadeur van NLInvesteert

Eric Berkhof, directeur-eigenaar van de van Mossel Automotive Groep

Zij nemen je mee in de wereld van prestaties, drijfveren alsook de trends en grootste uitdagingen in de veranderende wereld van service, onderhoud en fabricage.

Uiteraard is er aandacht voor de activiteiten van Fedecom en Metaalunie, Daarnaast zijn er aansprekende workshops. Klik hier om het gehele programma te bekijken.

Jij kunt er ook bij zijn. Om je te laten inspireren, te netwerken en bovendien afscheid te kunnen nemen van de huidige directeur Gerard Heerink die met pensioen gaat. Bovendien kun je kennismaken met onze nieuwe directeur Caroline Bekkering.

De Jaarvergadering Fedecom is 7 februari in Hotel Papendal te Arnhem van 10.00 tot 18.00 uur

Hier aanmelden voor leden

Bent u geen lid, meldt u zich hier aan