De ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing gaan razendsnel in China. Tijdens het evenement Digital Marketing in China komen de kansen, trends, het landschap en de marktstructuur van het Chinese digitale landschap aan bod. Sprekers gaan in op het belang van een online presence in China en hoe je als bedrijf (meer) voeten aan de grond krijgt in dit kansrijke land. NLinBusiness en World Horti Center organiseren dit evenement gezamenlijk op 3 juni van 15:00 – 17:15 uur.

Online marketing in China vraagt een andere strategie om doelgroepen te bereiken dan de rest van de wereld. Chinezen maken namelijk geen gebruik van platformen zoals Google, YouTube en Instragram. Zij gebruiken andere platformen voor hun aankopen, surfen via internet en sociale kanalen. De ontwikkelingen in dit digitale domein gaan veel sneller dan in de Westerse wereld en bieden kansen voor Nederlandse ondernemers.

Tijdens het evenement brengen de sprekers de verschillen tussen Nederland en China op het gebied van digitalisering en e-commerce in kaart. De belangrijkste lessen worden getrokken uit de manier waarop China e-commerce bedrijft. Daarnaast wordt er specifiek ingegaan op online marketing voor bedrijven die China als afzetmarkt willen bereiken of hun Chinese doelgroep willen uitbreiden. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan WeChat campagnes om commerciële doelstellingen te behalen.

Sprekers tijdens dit evenement zijn Jim Koop vanuit World Horti Center, Rianne Hensen namens NLinBusiness, Ed Sander van ChinaTalk en Thijs van der Toom vanuit NextPortChina.

Deelnemen
Het evenement is speciaal bedoeld voor medewerkers van bedrijven met interesse in e-commerce en online marketing in China. Aanmelden kan via de website: https://worldhortievents.nl/digital-marketing-china/

Over NLinBusiness
NLinBusiness is hét one stop shop-platform voor internationale ondernemers. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke ondernemersreis soepel verloopt, door de kansen voor jouw specifieke business helder te maken en je te linken aan de juiste contacten en partners. Ben je op zoek naar praktische, lokale ondersteuning? Hiervoor kun je 24/7 terecht op ons platform of bij een van de NL Business Hubs in de geselecteerde Cities of Opportunity.

Over World Horti Center
Het ‘clubhuis van de glastuinbouwsector’ is het epicentrum van alles dat te maken heeft met teelt onder glas. Het gebouw bestaat uit een scholengemeenschap, een onderzoekscentrum en een bezoekerscentrum, waar de meest vooraanstaande partijen en bedrijven uit de glastuinbouw zich presenteren. Jaarlijks vinden tienduizenden geïnteresseerden van over heel de wereld zowel fysiek als online hun weg naar World Horti Center, om meer kennis op te doen van high tech tuinbouw.