Puck van Holsteijn nieuwe directeur World Horti Center

Per september 2021 is Puck van Holsteijn directeur van World Horti Center. Als directeur van onze partner HortiHeroes is Puck bekend met ons gebouw en haar organisatie “De potentie is enorm”, aldus Puck. “we zullen de komende tijd opnieuw laten zien dat het voor elke bezoeker interessant, leuk en inspirerend is om in het WHC te zijn. Het is fantastisch om dat in goede banen te leiden.”

Puck volgt Joep Hendricks op en neemt de taken van interim-directeur Hans Kleijwegt over. “Het is belangrijk om eerst een aantal (lang)lopende projecten af te ronden of te starten. Zo kunnen we het publiek laten zien dat het World Horti Center het clubhuis is van de Food & Flower Industry, waar continu gewerkt wordt aan het ontwikkelen en promoten van kennis en innovatie. Kennis en innovatie die onze participanten en talenten hebben en die dagelijks wordt toegepast in de horticultuur.”, geeft Puck aan. “Voor een bedrijf dat het moet hebben van bezoekers is de coronaperiode een uitdaging. We hebben die periode gebruikt om de eerste stappen te zetten in de transformatie van het WHC, van puur informatieve stands naar een meer interactieve beleving via themapleinen en een nieuwe opzet van de stands. De eerste belangrijke stappen zijn en we zullen volop in beweging blijven om met onze participanten voorop te blijven lopen. Samen creëren we een springplank om verder te groeien.”

Puck zal naast haar werkzaamheden voor World Horti Center ook actief blijven in haar huidige functie als directeur van Horti Heroes. Hans Kleijwegt blijft betrokken als projectmanager en zal Puck de eerste periode ondersteunen. “Wat erg fijn is, is dat World Horti Center een zeer ervaren en betrokken team heeft, waar ik goed op kan bouwen”, besluit Puck. “Samen met onze participanten en partners gaan we World Horti Center de komende periode door ontwikkelen. Ik heb daar heel veel zin in!”