Voorjaar 2024: Workshops Elektrificatie en Generatiemanagement

Heel graag nodigen wij onze leden uit deel te nemen aan de Fedecom-OOM cafés; een interessante workshopreeks waarbij specialisten hun kennis met u delen. Samen met stichting OOM organiseert Fedecom meerdere workshops in februari en maart. Verspreid over heel Nederland met twee praktische thema’s: Elektrificatie-NEN 9140 <veilig werken met elektrische machines en voertuigen> en ‘Generatiemanagement=behoud personeel’. Deelname aan de reeks van twee workshops is kosteloos voor bedrijven aangesloten bij Fedecom/OOM.

Het eerste Fedecom-OOM Café staat gepland op 13 en 15 februari en de laatste mogelijkheid is op 5 en 7 maart. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor werkgevers en/of de chef-werkplaats van Fedecom leden. Waarschijnlijk bent u al bekend met de OOM cafés: bijeenkomsten bij ondernemers op locatie van een van de bedrijven uit de branche. De workshops starten rond 16:00 uur en duren tot ongeveer 20:30 uur. Voor een maaltijd wordt gezorgd. Het aantal deelnemers is maximaal 14 personen. Volop ruimte dus om van andere ondernemers te horen welke ervaringen zij hebben en specifieke vragen te stellen over het betreffende onderwerp.

Wat mag u verwachten van deze workshops?
De workshop Elektrificatie-NEN 9140 <veilig werken met elektrische machines en voertuigen> geeft u als werkgever handvatten om van de werkplaats, waar uw medewerkers steeds vaker met machines onder hoogspanning werken, een veilige werkplek te maken. Een specialist geeft u praktische tips en licht de aangepaste veiligheidsnormen NEN9140 uitgebreid toe.

De workshop ‘Generatiemanagement = behoud personeel’ geeft inzicht in hoe u personeel van verschillende generaties binnen uw onderneming kunt motiveren. Communicatie, het aantrekkelijk maken van uw bedrijf, samenwerking meerdere generaties, ontwikkeling en opleiding komen allemaal aan de orde. Leer méér over hoe u uw medewerkers boeit en behoudt.

Wanneer u besluit deel te nemen aan de workshops betekent dit dat u zich voor beide workshops inschrijft. Een investering van twee avonden waar u samen met andere ondernemers/collega’s tijdens het Fedecom-OOM café ongestoord kunt sparren over de thema’s en aanverwante cases.

Hieronder ziet u een overzicht van data en locaties:
Fedecom-OOM Café 1
13 februari bijeenkomst rondom Elektrificatie/NEN 9140 en,
15 februari bijeenkomst rondom Generatiemanagement = behoud personeel
Adres: Abemec, Pater van der Elsenlaan 4, 5462 GG Veghel 

Fedecom-OOM Café 2 
22 februari bijeenkomst rondom elektrificatie/NEN 9140en,
29 februari bijeenkomst rondom Generatie management = behoud personeel
Adres: LMB De Bruin, Dammekant 115, 2411 CC Bodegraven

Fedecom-OOM Café 3
5 maart bijeenkomst rondom Elektrificatie/NEN 9140bijeenkomst bij en,
7 maart bijeenkomst rondom Generatiemanagement = behoud personeel
Adres: LMB Wielink, Westerweg 14, 8097 PB Oosterwolde (GLD)

Noteer meteen beide data in uw agenda en schrijf u in!
Voor iedereen die interesse heeft in een ontspannen bijeenkomst én een praktische workshop: kijk op de activiteitenkalender van OOM voor meer informatie en schrijf u in. Zijn er data die u passen? Opgeven kan nu al!