De internationale vakbeurs SIMA vindt plaats van 6 t/m 10 november a.s. in Parijs en vormt meer dan ooit een onmisbaar trefpunt voor oplossingen en technologieën voor een efficiënte en duurzame landbouw. Dit jaar viert de SIMA het 100-jarig bestaan van de beurs, eindelijk weer een groot live evenement voor de sector!

Het is tevens de eerste keer dat de beurs gehouden wordt in het najaar van een even jaar (voorheen in februari van de oneven jaren). Hiermee komt de beursorganisatie tegemoet aan de wensen van de sector, met een termijn die logischer past in de investeringbeslissingscyclus.

Focus op innovatie en duurzaamheid
Tijdens de SIMA 2022 worden 1.800 exposanten verwacht uit 40 verschillende landen. De exposantenlijst van de beurs kunt u bekijken via deze link. Naar verwachting zullen er 230.000 bezoekers uit 135 landen naar de vakbeurs komen. Innovatie staat opnieuw centraal tijdens de aankomende beurseditie en is terug te vinden o.a. in het SIMA TECH forum in Hal 6 en in de presentatie van de winnaars van de SIMA Innovation Awards. Ook is er – nieuw dit jaar – de SIMA Farming Awards, een wedstrijd voor innovatieve landbouwpraktijken gericht op duurzaamheid en circulair ondernemen.

Uw gratis toegangsbadge
Vraag nu online uw gratis toegangsbadge voor de SIMA aan op deze link. Deze badge is geldig tijdens de hele beursperiode. Voor meer beursinformatie kunt u kijken op: www.simaonline.com. Voor vragen over bezoek of deelname aan de SIMA 2022 kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland, tel 020-4620020, e-mail: netherlands@promosalons.com

Volg de SIMA 2022 ook op social media: twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube.

Reis en verblijf
Met de Thalys reist u snel en comfortabel naar Parijs. De Thalys rijdt 10 keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is de reistijd slechts 2.36 uur! Boek uw tickets via deze link. Hotelkamers kunt u eenvoudig boeken via de bekende boekingssites.