Jaarvergadering

Jaarvergadering 21 juni op Papendal

Op dinsdag 21 juni jl. was de Jaarvergadering op Papendal in Arnhem en bood Fedecom onze leden een dagvullend programma aan met – gelukkig weer vanzelfsprekend – volop ruimte om te netwerken.

Met een aantrekkelijk programma, aansprekende sprekers en inspirerende boodschappen hebben we met ruim 250 directeuren en managers werkzaam in onze branches, een grensverleggende sfeer tot stand kunnen brengen.

De dag begon met de jaarvergaderingen per afdeling, zoals Landbouwtechniek, Groentechniek en Veehouderijtechniek, onder leiding van de betrokken Fedecom bestuurders.

Het middaggedeelte was gevuld met interessante presentaties, inspirerende sprekers als Bas Nijhuis en Jaap van Duijn en een heus debat. De leiding van de middag was in handen van Paul Laseur, journalist en bekend van Business News Radio.

S’middags vonden de 4 workshops plaats over de onderwerpen:

  1. Workshop 1: Klimaatverandering: grensverleggende uitdagingen voor de branche, de bedrijven en de medewerkers. Introductie door: Ube van der Hamconsultant-onderzoeker, en Bert van Mil/Leon MullersUrban Mobility Systems
  2. Workshop 2: De grenzen aan emissies van stikstof: hoe doorbreken technische oplossingen het doemdenken? Introductie door: Eric van den Hengel, initiatiefnemer innovatieplatform I-Vee
  3. Workshop 3: Instroom, doorstroom en behoud van medewerkers: de grens verleggen om de juiste medewerkers te behouden. Introductie door: Kirsten de Roo“De perfecte match” en uitslag “Alert Marktonderzoek”
  4. Workshop 4: Nieuwe grenzen aan rechten en plichten in handel in onzekere tijden. Introductie door Harry Kleverkamp van Trioliet en Dick Melessen en Rob Scherpenzeel.

Aan het einde van de dag was er ter afsluiting een debat met onze voorzitter en bestuursleden onder leiding van Paul Laseur.

Na afloop kon men netwerken en genieten van een dinerbuffet.

Onderstaand een impressie van de dag!

Online ledenbijeenkomst Fedecom Connects

Op 8 februari vond de online ledenbijeenkomst ‘Fedecom Connects’ plaats als aanvulling op de bekende maar helaas vanwege coronamaatregelingen niet gehouden jaarvergaderingen. Mede daarom is een online ledenbijeenkomst gehouden om contact te houden met de leden.

De online ledenbijeenkomst Fedecom Connects werd opgenomen in de studio van Aeres Tech Production in Ede en met een groep mensen hebben wij een mooi en succesvol webinar kunnen neerzetten. Er waren 154 aanmeldingen waarbij de leden actief meededen aan de chat en aan de vragen/polls.

Kijk onderstaand de online ledenbijeenkomst terug