NLLD

Subsidie Nederland Leert Door

Dankzij de tijdelijke subsidieregeling van de Nederlandse overheid is er voor werknemers in de Agro-, Groen en Koudetechniek een bijdrage van € 4,9 miljoen beschikbaar voor scholing. Samen met NVKL en FNV heeft Fedecom deze subsidieaanvraag gedaan in het kader van Nederland Leert Door!

Subsidie Nederland Leert Door is verlengd tot 31 december 2022

Tot 31 december kunnen medewerkers in de agro-, groen- of koudetechniek een scholing, begeleiding of ontwikkeladvies volgen, op kosten van de overheid. 

Kijk op de website van TechTalent en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Dankzij deze subsidie, met in veel gevallen een aanvullende regeling, is leren wel heel interessant geworden! De medewerker mag tot drie keer(!) een opleiding volgen die grotendeels met deze subsidie wordt gefinancierd.

Concreet betekent dit dat u 80% van de opleidings-, ontwikkel- en/of begeleidingskosten vergoed kunt krijgen, tot een maximum van € 2.000,- per persoon. Kijk voor het aanbod aan opleidingen en het inschrijven voor een opleiding met subsidie op de website www.techtalent.nu.

Kijk hier de video waarom en hoe u gebruik kunt maken van de subsidie!

Kijk hier de video waar u in 4 stappen de subsidie kunt aanvragen!