Wat is Fedecom Fairs?

Met de nationale vakbeurzen AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH) biedt Fedecom haar leden een prachtig podium aan om producten en technieken te presenteren. Voor én door de sector.Van 14 tot en met 17 september 2022 vindt de eerste gecombineerde editie van AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland plaats. Doordat de beurzen gelijktijdig naast elkaar plaatsvinden is het met afstand het grootste vakevenement van Nederland. Dé one-stop-shop voor aannemers, boeren, groendienst medewerkers, greenkeepers, hoveniers en loonwerkers op een nooit eerder in Nederland vertoonde wijze. Dat beide sectoren na meer dan twee jaar weer toe zijn aan een echt en professioneel fysiek vakevenement, blijkt wel uit de stroom inschrijvingen die we voor beide beurzen hebben ontvangen tijdens de vroegboekperiode. We krijgen een completer aanbod van machines en producten te zien dan ooit tevoren. Honderden merken van fabrikanten, importeurs en dealers zijn al ingeschreven.

Dé grootste landbouwbeurs van Nederland

6e EDITIE VAN AGROTECHNIEK HOLLAND

14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

De organisatie van de zesde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland is vliegend van start gegaan omdat tientallen inschrijvingen voor het door corona geannuleerde ATH2020 zijn blijven staan. Het inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie zal woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 plaatsvinden.

Dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland

5e EDITIE VAN GROENTECHNIEK HOLLAND

14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

De vijfde editie van het tweejaarlijkse vakevenement GroenTechniek Holland zal plaatsvinden van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022. GroenTechiek Holland wordt gelijktijdig met de andere outdoor beurs van Fedecom, AgroTechniek Holland, georganiseerd op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Vanaf het begin in 2013 bezochten elke beureditie gemiddeld zo’n 18.000 hoveniers, medewerkers van gemeenten, greenkeepers, aannemers studenten en overige professionals in de groensector de beurs GroenTechniek Holland op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

Van buitenbeurs ATH naar ATH Digitaal Live

ATH Digitaal is de grootste agrarische showroom van het land en de vituele one- stop shop voor boeren & loonwerkers

ATH Digitaal is het antwoord op de groeiende vraag naar een volwaardig online kennis en handelsplatform. Nederlandse agrariërs lopen graag voorop en zijn moderne ondernemers die steeds meer gebruik maken van de digitale snelweg om informatie te verzamelen en uit te wisselen.
ATH Digitaal is een virtuele ontmoetingsplek waar agrariërs en aanbieders elkaar ontmoeten, informeren en inspireren.

De indoor landbouw-mechanisatie vakbeurs

Nieuwegein, 12 November 2021 – De tweede editie van de vakbeurs AgroTechniek Assen (ATA 2021) die gepland was van 16 t/m 18 november 2021 ging niet door vanwege de corona maatregelen en wordt tot nader order uitgesteld. Branchevereniging Fedecom zal in overleg met de exposanten van ATA 2021, een nieuwe datum bepalen en aankondigen.