Wat is Fedecom Fairs?

Met de nationale vakbeurzen AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH) biedt Fedecom haar leden een prachtig podium aan om producten en technieken te presenteren. Voor én door de sector.

RUIM 55.000 BEZOEKERS OP AGROTECHNIEK HOLLAND EN GROENTECHNIEK HOLLAND

 Het was een succes AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig en naast elkaar te laten plaatsvinden. Meer dan 55.000 boeren, loonwerkers en groenprofessionals bezochten de afgelopen vier dagen de twee vakbeurzen in Biddinghuizen. Beursdirecteur Willem Bierema: “Na drie jaar geen beurs vanwege corona was er veel enthousiasme bij de agro- en groensector. Ons beursterrein van 22 voetbalvelden was eerder dan ooit uitverkocht en de sfeer onder de deelnemers en bezoekers was goed. Terwijl zon en buien elkaar afwisselden, was de stemming onder de bezoekers vier dagen lang positief. Langs 4 km gangpaden zagen de bezoekers meer dan 5.000 trekkers, machines en gereedschappen van meer dan 500 merken. Er waren niet alleen bekende, trouwe bezoekers, maar ook veel jongeren en studenten, ofwel de boeren en groenprofessionals van de toekomst. Kortom in alle opzichten was deze combinatie van twee vakbeurzen heel geslaagd en veelbelovend voor de toekomst.”

Zie hier de beurs voor een impressie.

Dé grootste landbouwbeurs van Nederland

6e EDITIE VAN AGROTECHNIEK HOLLAND

14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

De organisatie van de zesde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland ging vliegend van start omdat tientallen inschrijvingen voor het door corona geannuleerde ATH2020 zijn blijven staan. Het inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie.

Dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland

5e EDITIE VAN GROENTECHNIEK HOLLAND

14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

De vijfde editie van het tweejaarlijkse vakevenement GroenTechniek Holland was van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022. GroenTechiek Holland werd gelijktijdig met de andere outdoor beurs van Fedecom, AgroTechniek Holland, georganiseerd op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Vanaf het begin in 2013 bezochten elke beureditie gemiddeld zo’n 18.000 hoveniers, medewerkers van gemeenten, greenkeepers, aannemers studenten en overige professionals in de groensector de beurs GroenTechniek Holland op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

Van buitenbeurs ATH naar ATH Digitaal Live

ATH Digitaal is de grootste agrarische showroom van het land en de vituele one- stop shop voor boeren & loonwerkers

ATH Digitaal is het antwoord op de groeiende vraag naar een volwaardig online kennis en handelsplatform. Nederlandse agrariërs lopen graag voorop en zijn moderne ondernemers die steeds meer gebruik maken van de digitale snelweg om informatie te verzamelen en uit te wisselen.
ATH Digitaal is een virtuele ontmoetingsplek waar agrariërs en aanbieders elkaar ontmoeten, informeren en inspireren.

De indoor landbouw-mechanisatie vakbeurs

Nieuwegein, 12 November 2021 – De tweede editie van de vakbeurs AgroTechniek Assen (ATA 2021) die gepland was van 16 t/m 18 november 2021 ging niet door vanwege de corona maatregelen en wordt tot nader order uitgesteld. Branchevereniging Fedecom zal in overleg met de exposanten van ATA 2021, een nieuwe datum bepalen en aankondigen.