Verzekerings- en dienstenpakket voor de leden

Mevas, het verzekeringskantoor van Koninklijke Metaalunie.

Als hét verzekeringsadvies kantoor van Metaalunie, hebben wij specifiek voor Fedecom leden een verzekeringspakket ontwikkeld. Dit pakket sluit naadloos aan op de wensen en behoeften als het gaat om het verzekeren van bedrijfsrisico’s.

In de markt is er veelal sprake van een “veredelde garage verzekering”, waarbij niet alle essentiële bedrijfsrisico’s op de juiste manier worden afgedekt.

Bij Mevas hebben wij hiervoor een geheel andere benadering. Mede doordat wij kennis van de branche hebben en goede collectieve afspraken hebben gemaakt, bieden wij échte maatwerk oplossingen waarbij uw wensen en behoeften voorop staan. Dit resulteert niet alleen in een compleet product dat u het werk vergemakkelijkt, maar is in veel gevallen ook nog eens financieel voordeliger voor u.

Een greep uit de voordelen:

  • Meeverzekeren van van commerciële verhuur
  • Eenvoudig aan- en afmeld systeem voor gekentekende voertuigen
  • Uitgebreide No-Claim regelingen
  • Ruime keuze in contractduur en bepalen van eigen risico’s
  • Inclusief WEGAM en WEGAS risico’s

Een team van specialisten staat voor u klaar om in uw specifieke situatie een passend advies te geven, waarbij u verzekerd bent van een echt goede dekking van uw bedrijfsrisico’s.

Maatwerk advies?

Wanneer u bij Mevas een offerte aanvraagt mag u van ons binnen 1 dag een reactie verwachten. Ga naar www.mevas.nl/fedecom en laat je gegevens achter.

Indien mogelijk video URL: https://player.vimeo.com/video/818296990