Verzekerings- en dienstenpakket voor de leden

MEVAS, de verzekerings intermediair voor de Metaalunie, heeft exclusief voor Fedecom een Mechanisatie verzekerings- en dienstenpakket ontwikkeld. Dit pakket is gebaseerd op de wensen
van Fedecomleden. Verzekeraar REAAL, die de bedrijfsrisico’s goed kan inschatten is geselecteerd om deze risico’s af te dekken.

Maatwerk

  • Las- en constructie werkzaamheden, aanpassen van machines alsmede incidenteel bouwen van staalconstructies voor gebouwen is meeverzekerd.
  • Productaansprakelijkheid is meeverzekerd.
  • Schade aan cliëntobjecten verzekerd tot € 2.500.000. Geen beperking bij brandschade.
  • No-claim regeling tot maximaal 30%.
  • Geen verlies van de gehele no-claim korting na schade.
  • Handelsvoorraad volledig casco verzekerd bij objecten niet ouder dan 10 jaar. Daarna beperkt casco.
  • Verhuurrisico materieel als service aan vaste klanten (niet wanneer verhuur hoofdactiviteit is).

Meer dan verzekeren

Een risicodeskundige van Reaal bezoekt uw bedrijf om samen te kijken naar preventie van risico’s. Hiermee wordt de kans op ongelukken beperkt en de continuïteit van uw bedrijf verbeterd.

Met de benchmarktool, ontwikkeld door Fedecom voor haar leden, is snel relevante informatie beschikbaar en is eenvoudig zichtbaar hoe uw bedrijf het ten opzichte van de markt doet. Deze informatie over de markt helpt om uw bedrijf nog sterker te maken.

De MEVAS Preventiewinkel is speciaal opgericht om MKB metaal leden hierbij te helpen en te ontzorgen op preventie gebied. In de winkel vindt u artikelen en diensten van gerenommeerde bedrijven die specialist zijn in een specifiek deel van uw preventiebehoefte.

Lees hier de brochure voor Fedecom leden.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat MEVAS voor u kan betekenen op het gebied van verzekeringen? Neemt u dan contact op met een van de adviseurs via het volgende telefoonnummer: 088 – 456 54 00 of mail naar: info@mevas.nl