Goed verzekeren is maatwerk!

Mevas, het verzekeringsadvies kantoor van Metaalunie, heeft specifiek voor u als Fedecom lid een verzekeringspakket ontwikkeld. Dit sluit naadloos aan op uw wensen en behoeften als het gaat om het verzekeren van uw bedrijfsrisico’s.

In de markt is er veelal sprake van een “veredelde garage verzekering”, waarbij niet alle essentiële bedrijfsrisico’s op de juiste manier worden afgedekt. 

Mevas heeft hiervoor een geheel andere benadering. Zo biedt zij échte maatwerk oplossingen, waarbij uw wensen en behoeften voorop staan. Mede doordat zij kennis van de branche hebben en goede collectieve afspraken hebben gemaakt. Dit resulteert niet alleen in een compleet product dat u het werk vergemakkelijkt, maar is in veel gevallen ook nog eens financieel voordeliger voor u.

Hierbij een greep uit de voordelen:

  • Meeverzekeren van commerciële verhuur,
  • Eenvoudig aan- en afmeld systeem voor gekentekende voertuigen,
  • Uitgebreide No-Claim regelingen,
  • Ruime keuze in contractduur en bepalen van eigen risico’s,
  • Inclusief WEGAM en WEGAS risico’s.

In April wijden Fedecom en Mevas wederom een gerichte campagne hieraan, om u goed te informeren en te adviseren. Een team van specialisten staat voor u klaar om in uw specifieke situatie een passend advies te geven, waarbij u verzekerd bent van een echt goede dekking van uw bedrijfsrisico’s.