Heeft u zich al opgegeven voor de dag van de Werkplaats-chef?

Vorige maand berichtten we u over het gezamenlijke event van Fedecom en Aeres Tech dat op 28 maart zal plaatsvinden: Fedecom-dag van de werkplaatschef. Heeft uw werkplaatschef interesse? Wacht dan niet te lang meer met zijn aanmelding!

Het programma van deze donderdagmiddag is interessant, anders en uitdagend. Maar liefst keuze uit vier workshops die werkplaats-chefs actuele onderwerpen en vaardigheden aanreiken waarmee ze de volgende dag meteen aan de slag kunnen. Meteen aanmelden kan hier.

De nadruk van deze middag ligt vooral op samen sparren met collega werkplaatschefs en heel veel netwerken. Uiteraard in een ongedwongen sfeer maar wél met de verzekering dat u met flink wat bruikbare bagage straks de werkplaats weer instapt.

Er is keuze uit vier workshops:
Workshop 1: Hoe kan je anders kijken naar de inrichting van je werk?
Workshop 2: Generatiemanagement = behoud personeel
Workshop 3: Artificial Intelligence in de landbouwmechanisatie
Workshop 4: Hoe houd jij hoofd cool onder hoge werkdruk?

Twee workshops volgen
Werkplaatschefs krijgen deze middag de gelegenheid om twee workshops te volgen. Geef dit aan op het aanmeldformulier. Ongetwijfeld zijn er onderwerpen die u méér aanspreken dan andere. Kies daarom voor workshops die uw werkplaatschef echt op weg helpen in zijn werk en bij zijn verantwoordelijkheden.

Meer inzicht en bruikbare tools
Het zijn stuk voor stuk onderwerpen waar een werkplaats-chef mee te maken krijgt. Niet eenvoudig om dit soort vraagstukken in goede banen te leiden. Het vraagt om skills die niet iedereen van nature heeft. Dankzij het volgen van de workshops krijgt hij meer inzicht in de diverse onderwerpen en tegelijkertijd tools aangereikt om hier oplossingen voor te vinden. Ingewikkelde processen waar de ervaringen van anderen en de kennis van een expert bij kunnen helpen.

Nog even ter herinnering:
•             Welkom vanaf 12:45 uur
•             Vanaf 17:30 krijgt wordt het diner aangeboden. Na afloop is er tot ongeveer 20:00 uur nog tijd om te netwerken.

Denk ook aan de OOM persoonlijke trainingstoelage; vraag via OOM subsidie aan voor een tegemoetkoming in de scholingskosten van uw personeel. Kijk hier voor de voorwaarden.