Kennisevenement Elektrificatie Mobiele Machines

Aeres Tech Ede organiseert in samenwerking met Fedecom: Kennisevenement Elektrificatie Mobiele Machines

Op 6 december 2023 organiseert Ares Tech Ede in samenwerking met Fedecom een kennisevenement welk volledig in het teken staat van Elektrificatie rondom mobiele machines. Het event is bedoeld voor de monteurs, medewerkers technische dienst en werkplaatschefs die werken met mobiele machines en te maken krijgen met elektrificatie in de werkplaats. De dag is relevant voor technische medewerkers uit de landbouwmechanisatie, tuin- en parktechniek, het grondverzet, industrie of intern transport.

Tijdens dit evenement kom je alles te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Elektrificatie in de werkplaats en de toepassing hiervan in mobiele machines. Daarnaast wordt er ook ingezoomd op veiligheidsaspecten, wet- en regelgeving en ontdek je welk kennis je nodig hebt om aan deze machines te mogen sleutelen. Het dagprogramma bestaat uit lezingen en demonstraties over thema’s als elektrificatie, veiligheid en de werkplaats van de toekomst.

De dag wordt met een netwerkborrel afgesloten, zodat je onder het genot van een hapje en drankje ideeën kunt uitwisselen met collega’s uit de branche.

Fedecom leden ontvangen een korting € 50,- 

Aanmelden