Snellere betaling kosten Persoonlijke Trainings Toelage (PTT)?

Dien een gespecificeerde declaratie in!

Gelukkig maken veel van onze leden veelvuldig gebruik van bovengenoemde toelage. Dankzij de PTT krijgen aangesloten werkgevers de kosten voor opleidingen voor hun werknemers voor een groot deel vergoed (50% van de kosten tot maximaal € 800,–). Een regeling die dankzij OOM in goede banen wordt geleid. Zij verwerken uw aanvragen en verrekenen achteraf de kosten.

Regelmatig komt het voor dat deze trainingen (vaak dealertrainingen) in het buitenland plaatsvinden. Om de gemaakte kosten voor de opleiding na afloop vergoed te krijgen, vraagt OOM hiervoor om een ondertekend declaratieformulier en factuur van de training. Het is de bedoeling dat u hiervoor een gespecificeerde factuur kunt overleggen. Op deze manier maakt u het inzichtelijk waar de kosten uit bestaan en wat u daadwerkelijk heeft uitgegeven.

Kosten sneller vergoed met duidelijke specificatie
OOM is hierdoor in staat de terugbetalingsprocedure snel uit te voeren zodat u binnen enkele dagen de door u gemaakte kosten op uw rekening terug mag verwachten. Onduidelijke- of onvolledige facturen leiden tot vertraging in de uitbetaling en dat is jammer. We herinneren u eraan dat de vergoeding enkel op de trainingskosten wordt berekend. Gemaakte reis- en verblijfkosten worden niet vergoed. Ook niet wanneer de training in het buitenland plaatsvindt.

Vragen over wat er wel en niet wordt vergoed van de PTT?
De gebruikersvoorwaarden van OOM over de PTT kunt u hier nalezen.

Wilt u meer informatie?
Mail naar info@oom.nl of bel met telefoonnummer 0172-52 15 55.