Voor 15 september aanvraag subsidie praktijkleren indienen

Fijne vakantie gehad? Iedereen in het bedrijf weer terug op z’n werkplek en enthousiast het werk hervat? Zijn ook de Tim-studenten die u een praktijkleerplaats (BBL) aanbiedt weer actief in uw onderneming? Vergeet dan niet vóór 15 september de Subsidieregeling praktijkleren aan te vragen. Het is een welkome tegemoetkoming voor de kosten die u maakt voor de begeleiding van een student die bijvoorbeeld als monteur mobiele werktuigen bij u aan het werk is.

Opleiden van personeel is kostbaar. De subsidie is bedoeld voor studenten in sectoren waar een tekort dreigt te ontstaan aan goed opgeleid personeel. En dat geldt zeker voor de sectoren waar Fedecom-leden werkzaam in zijn. Tot 15 september a.s. kunt u nog een aanvraag indienen waarbij u in aanmerking komt voor een verrekening van het voorgaande schooljaar. Dit doet u online op de website van het RVO. Eenmaal aangevraagd krijgt u rond 30 december bericht van het RVO. Wanneer de beslissing positief is, mag u de vergoeding na ongeveer twee weken op uw bankrekening verwachten. Wanneer u voldoet aan alle voorwaarden kan deze subsidie oplopen tot maximaal € 2.700, – per student, per schooljaar.

Vandaag invullen!

Maak aanspraak op deze interessante subsidie en vul uw aanvraag vandaag nog in….. u heeft nog een kleine twee weken de tijd!

Andere subsidiemogelijkheden via OOM

Uiteraard bent u bekend met OOM, onze partner voor opleidingen en subsidieregelingen. Er bestaan diverse regelingen om tegemoetkomingen te verkrijgen voor het opleiden van medewerkers. Informeer naar de mogelijkheden en kom meer te weten over hoe u daarvoor in aanmerking komt. Let op: veel van de vergoedingen dienen voordat een opleiding start te worden aangevraagd! Doe dit dus tijdig op mijnoom.nl.