We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met geëlektrificeerde machines

In onze nieuwsbrief van 6 juni jl. hebben jullie gelezen dat we als Fedecom meewerken aan een herziening van de norm NEN 9140 (veilig werken aan e-voertuigen). Namens Fedecom participeert Huib Oostdijk in de normcommissie die zich daar mee bezig houdt.

Inmiddels zijn er al een aantal vergaderingen geweest en streeft NEN er naar om op korte termijn een versie voor publiek commentaar beschikbaar te hebben. Het zou mooi zijn als we jullie ervaringen met de huidige NEN 9140 en/of jullie vragen over het toepassen er van mee kunnen nemen in deze fase.

Om die reden organiseert Fedecom op maandag 10 juli van 09.00 tot 10.00 een interactieve digitale bijeenkomst. Hierin zal Huib beknopt een overzicht presenteren van waar we tot op heden staan en proberen we zoveel mogelijk vragen en/of opmerkingen die er rondom dit onderwerp leven te verzamelen (en daar waar mogelijk al te beantwoorden).

Heb je belangstelling, meld je dan hieronder aan. Hierna zal een teamsmeeting uitnodiging volgen.

Uiteraard kan je ook altijd direct contact opnemen met Huib via h.oostdijk@hhcdrs.nl . Het spreekt voor zich dat we jullie de komende maanden op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom deze herziening.